Modne vinjete.

12:35 PM


 Lada Dragović:

















Hajde zatvori oči i zamisli gužvu i ogromnu vrucinu, zbog koje se zbacuju šeširi i jakne. Zamisli da mogu svi da uđu i da nema redova i nema zagledanja ko gde sedi. Nema zevanja i besomučnog gledanja u telefon. Zamisli različite kutke, osmišljene od početka do kraja.. I onda te neki kutak zadrži, kao sto je mene onaj od Vlade Savića i drugi od Lade Dragović.
A kako i ne bi? Mašna na glavi, mašna na ledjima, detalji na džemperu, detalji na rukavima i žuta haljina. Vreme je za velike bukete, narandžasti karmin i otkačene detalje. Vreme je za lude sokne u jos luđim, visokim potpeticama i za vrišteću šminku koja vrišti zbog svih onih ljudi koji ne razumeju i neće nikada razumeti da je to tvoj život. A njima neko ranije nije dozvolio da imaju svoj.
Vreme je za pastelne boje i za neke nove materijale.
Nastavi da žmuriš i zamisli da ti gužva ne smeta vec se zabavljaš-Šta je potrebno za zabavu? Dva šešira i srebrna jakna.Tri aparata-mali, veći i najveći-"Hajde da se slikamo.", "Sada opet, al'sa mojim.".
 Zažmuri, upij ono što moda zaista treba da bude-upij tu zabavu, maštu i nečiju kreativnost. 
Otvori oči, dobrodošao na modne vinjete.

You Might Also Like

8 comments

  1. Ja sam zatvorila odavno oci i evo me uzivam na karpiju, pijuckam kafe latte, sa preplanulim tenom, sesirom i malim aparatom ;)
    Divan tekst, a fotografije perfect! Ponavljamo sun :**

    ReplyDelete
  2. diivan tekst i slike, nisam ni stigla da prokomentarisem koliko su slatke bile soknice i masnice!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Stasha, super je vece bilo, ko zna sta nam je sve promaklo ;)

      Delete

Follow Une autre chose on Instagram