Forever young

9:08 PM









 





"Postoje one večeri u kojima se nađete sa starim prijateljima na piću i onda se to jedno piće pretvori u celu noć đuskanja. A vi se onda grlite, volite i nazdravljate u ime prijateljstva i obećavate da ćete se više viđati.
To su one večeri u kojima ste najmlađi i u kojima možete sve- da obiđete svaki klub koji želite, da častite turu, da ne razmišljate o satima i o tome što ste u udobnim čizmama, džemperu i kada ne razmišljate da li vam se pokvarila šminka. 

                                           "Luna, koliko još pića dok ne skineš mašnu?"


To su one večeri kada skačete, pevate i raspustite kosu da biste jednoj drugarici dali gumicu a drugoj mašnu. I kada vas ne mrzi da pešačite koliko god treba dok ne nađete otvorenu pekaru. A na putu do tamo, pričate o svim životnim mudrostima koje vam padaju na pamet. Kada stignete kući, krišom se ušunjate u krevet nadajući se da nikoga niste probudili.

A onda posle par sati ustanete, na brzinu podignete kosu koja se ,po prvi put, mirno namesti, obučete flanelsku košulju, uskočite u maminu suknju staru više od dvadeset godina, ogrnete novi omiljeni kaput i zasladite sa crvenim karminom. Pa produžite na latte sa vanilom i duguuu partiju pričanja.
Jer kada ste mladi nema stajanja! "


                                                                                        Iz dnevnika jedne razuzdane mašne
 
Košulja/ Shirt: bdg
Suknja/ Skirt: non branded
Čizme/ Boots: Ugg
Kaput/ Coat: minkpink
Tašna/Bag: Moschino
Minđuše/ Earrings: Forever21
Prstenje/ Ring: Forever21 and Tiffany&co
Narukvica/ Bracelet: Tiffany&co
Mašna/ Bow: Luna's

*Hvala J. na predivnim slikama i još boljem društvu

You Might Also Like

16 comments

  1. Wow...ja sam prosto odusevljena postom!Od kaputa,preko adorable masne!!Toliko si me odusevila da sam morala da iskomentarisem nesto! Jedan od tvojih najboljih postova do sada!

    Anonimni obozavalac Bubi!;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veliki poljubac za mog preslatkog anonimnog bubisu, drago mi je sto ti se svidja! :*

      Delete
  2. Koja slatkocaaaa!! Kao mladja sestra miss Atlantic Pacific. Konacno nesto novo i mlado u blogosferi! Nzm sta mi je bolje tekst ili kombinacija. U svakom slucaju ponavljamo taj latte i sve sto ide uz njega ;) :**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jedva cekam reprizu! P.s. Ima nesto i u fotografu ;) xxx

      Delete
  3. Joj sto volim da citam kvalitetne tekstove kojih je na zalost jako malo po blogovima...Ali ovaj...u njemu sam se odmah pronasla! :) VolEm takve dane, volEm...
    A sto se kombinacije tice, skroz skroz super! Iako ovo na sebi nikada ne bih mogla da zamislim (mozda zato sto sam nekako obicna i "uniformisana" xD) tebi to fantasticno stoji :) :*

    http://www.dictionaryoffashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, drago mi je sto si se pronasla, mi mladi i ludi se najbolje razumemo :)
      Ne mozes ti tako slatka i fina nikada da budes uniformisana :**

      Delete
  4. divna si :) steta sto ne postujes cesce :)
    ps. koji aparat koristis? i jel obradjujes slike mozda u nekom programu?
    puno pozdrava
    Ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na komplimentu, sto se tice postovanja slazem se u potpunosti sa tobom, do sada nisam uspevala da se uspesno uskladim sa obavezama na fakultetu ali nadam se da ce se to promeniti u novoj godini.

      Sto se tice aparata koristim Sony NEX-5N. Od programa koristim Photoshop, ali minimalno, posto sam zadovoljna kvalitetom fotografija a i, iskrena da budem, ne snalazim se bas mnogo u samoj obradi :)

      Hvala puno na komentaru, puno pozdrava!

      Delete
  5. Today I discover you blog and I like it so much<3<3<3 Amazing outfit and accessories. Following you on GFC and Bloglovin, will appreciate if you can follow me too;-)

    www.Lindissimaa.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Divna si, ta masnica u kosi ti preslatko stoji! Svidjaju mi se crveni detalji mnogo!:)

    ReplyDelete

Follow Une autre chose on Instagram