Walk the line

8:38 PM
















Kad se osvrnem unazad moj najveći životni bunt je obeležen onog dana kada je učiteljica Goca, u toku svog predavanja o formi pismenog zadatka, navela primer Stefana i mene uz kritiku „da mi imamo svoju azbuku“. Ne znam za Stefana, koji mi je i dan danas jedan od najbližih drugova, ali se moj eksperiment sa isprobavanjem svih mogućih načina ispisivanja slova, kukica i crtica završio, baš kao i moj jedini bunt- prkošenje stilskoj azbuci Vuka Karadžića( shame on me).

Moj današnji, jednostavni prkos se sastoji od kombinovanja srebrne i zlatne(ne, ne smatram to modnim zločinom. Zapravo, smatram da, danas, ove dve reči treba izbaciti jer su najveći heroji razbili sve stege i pravila i doveli modu tamo gde joj je i mesto, u svet igre i mašte) i od nošenja fenomenalnog, bajkovitog Desigual mantila. Ipak, bunt ne bi bio bunt da nije propraćen hrabrim koračanjem, čak i kada to iziskuje da prošetate svoje mane- da, imam izraženije vene na nogama i da, volim ih jer sam ih nasledila od mame zmaja, a ništa od nje nasleđeno ne može biti loše (dobro, eventualno sam visinu mogla povući malo više na tatu ;)).

U skladu sa tim, ovo je post sa posvetom onim divnim, divnim hrabrim ljudima koji se ne stide svojih mana, koji tu i tamo sipaju mleko u čašu namenjenu za jogurt, zarone kašiku u teglu Nutelle, obuku ono što ne nose svi i onima koji se uvek svide barem jednoj starijoj gospođi u autobusu, koja je i sama, kao mlada, nosila nešto drugačije, nešto posebno i bila baš takva.. buntovna.

Majica/ t-shirt: Wolford
Farmerke/ jeans: J brand
Štikle/ heels: Lilu
Mantil/ topcoat: Desigual
Tašna/ bag: Accessorize
Naočare za sunce/ Sunglasses: Roberto Cavalli

Ph. by rebellious BonjourJR

You Might Also Like

4 comments

  1. Predivno! Mantil je savrsen!

    ninafashionshow.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. mantil je bas cool! supe si ga kombinirala! :)

    ReplyDelete
  3. Savrsen mantil koji se savrseno uklopio u ambijent! Ne treba vise da govorim o divnoci, ali moram da kazem da obozavam vene, venice, nutellu i kasiku, carape na japanke ;), crveno i roze, jer sve je to bunt! :**

    ReplyDelete

Follow Une autre chose on Instagram