Burgundy dress.

4:48 PM





 


Da li verujete u Deda Mrazove pomoćnike? 
Ako da, šta mislite gde odu oni kada se završe praznici?
Mislim dobiju godišnji odmor, zar ne?
Sigurno biraju neke tople, egzotične destinacije i sigurno imaju sporazum da ne spominju: igračke, poklone, jelke i ukrasne papire.
Verovatno nose kape i šešire da prekriju svoje špicaste uši, da ne bi bili razotkriveni.
Pa, ako znate nekog Deda Mrazovog pomoćnika, obavezno mu prosledite ovaj post i predlog za #ootd, pošto me ova haljina neodoljivo podseća na praznike.

Za početak, pobrala je dosta komplimenata (kao i ova). 
Da li to znači da sam prepotentni master naručivanja sa kineskih sajtova? 
Ne bih baš rekla, ali da znate koliko istraživanje se krije iza svake od tih porudžbina, shvatili biste radost koju donese sa sobom pristigli odevni komad koji, zapravo, liči na ono što je prikazano na sajtu i koji, zapravo, baš lepo izgleda.
Haljina je udobna i idealna za one dane kada ste lenje, a želite ići na kartu pristojnog, nepretencioznog izgleda (u mom slučaju je većina ledenih dana takva).
Za oko mi je zapala zbog čipke- mislim da vam ne moram objašnjavati svoju filozofiju da "dašak" nje daje svakoj kombinaciji poseban pečat.
Čizme su, rekla bih, najbolji zimski "ulov" ove sezone i još jedan pokazatelj da se mama oblači tri puta bolje od mene. 🙌
Kaput imam još od gimnazije, kada sam uvrtela sebi u glavu da moram imati ozbiljan, crni, "muški" kaput, iako sam u to vreme sama sebi dosta ličila na popa u njemu.
Danas, podjednako odlepljujem na njega i volim dozu ozbiljnosti koju daje.
Ranac je tu, zato što ništa ne treba shvatiti preozbiljno i zato što je sve bolje uz dobru dozu šljokica.
Mislim to je naučno dokazano, kao i da Deda Mrazovi pomoćnici zaista postoje.
Zar ne?

Haljina/ dress: SheIn
Ranac/ backpack: Victoria's secret
Kaput/ Coat: Hampton bays

SaveSave

You Might Also Like

3 comments

  1. Super post.


    justindram004.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. It would be a total waste if I buy something expensive and only wear it for a few times.So,after reading your article. I finally made my decision with a off shoulder floral dress.

    ReplyDelete
  3. In the year of 2017. People around me suddenly begin to hang out with golden dress.I'm feeling curious and suspicion at the moment:"Is this a thing now?"And here's my thoughts after research and the dress that I bought.

    ReplyDelete

Follow Une autre chose on Instagram