Paris blue

7:18 PM










Danas smo u Parizu. Trčimo pored Sene i ne smeta nam kiša koja sipi. Umorni i mokri sedamo, a on se protresa. Uvek se protrese kada je mokar. On ne voli kada se pokvasi, čak pazi i da ne gazi po baricama. Za mene topla čokolada a za njega? "Un peu de l'eau s'il vous plaît."
Mogli bismo da podelimo i jedan sendvič sa Camembert-om ili jedan pain au chocolat. Žao mi je što ne sme da jede čokoladu- ono što ja volim najviše na svetu, ali mu uvek pažljivo odvojim deo testa. Uzimamo oba, ipak smo u Parizu.. ovde kalorije ne postoje.
A kada ste ovde, ništa više nije važno i sve se slaže- francuski sirevi sa slatkim džemom, patike i bunda, muška majica sa printom i najelegantnije minđuše. On je jednostavan, ostavio je i kabanicu kod kuće i novu crnu jaknu, ali i dalje ima crvenu ogrlicu, zbog koje nekada ne shvate odmah da je dečak.

Izlazimo i vraćamo se nazad, u naš Beograd- moj najbolji drugar, moj mali krznati brat i ja.


Bunda/ faux fur: Lipsy
Majica/ t-shirt:  h&m (closer look)
Pantalone/ pants : American apparel
Patike/ Sneakers: Isabel Marant
Tašna/ Bag: Gucci



You Might Also Like

10 comments

  1. Oh la la! My fav French girl :)
    Savrsen spoj, preko omiljenih mindjusa, leo bunde pa sve do najdivnijih patika! Bekicu cu da ugnjavim prvom prilikom :**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merci beaucoup ma belle :)
      Bekica jedva ceka mazenje, a mi cekamo Mimicinu posetu sto pre ***

      Delete
  2. Tvoj mali krznati brat je presladak, kao i ti... Patikice, bundica, tasnicaaaa....ne znam sta mi je lepse!! :))

    http://www.dictionaryoffashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Ček,ček,ček! Pa ti si sve bolja....I pobednici dana su bundica & torbica!

    By Bubi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vredi se truditi za tako lepu publiku (podrsku) ;)
      :***

      Delete
  4. jako lep blog, a ono sto je jos divnije su tekstovi! svaki put me odusevis, jedan (onaj o izlasku i masni) sam copy-paste-ovala da imam da ga citam kad god pozelim :) zanima me gde si uspela da pronadjes patike? nema ih nigde :( i takodje me zanima da li su true to size ili su manje/vece? pozdrav iz londona!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veliko hvala za divne reci, zaista znaci kada neko odvoji vreme za pregledanje bloga, a posebno za citanje i nadam se da ce biti jos tekstica koji ce biti copy-paste-ovani :)

      Sto se tice patika, dobila sam ih bas iz Londona(kupljene su u Liberty-u) i u mom slucaju su true size i savrseno pristaju, nadam se da ces uspeti da ih nadjes :)

      Delete
    2. ah da, ima isabele etoile linije, ali 'obicnih' IM nema :( no valjda cu ih i ja vec negde uhvatiti :) pozdrav i samo tako nastavi!!

      Delete
  5. Très chic! bas su patike lepe a majica nam je poznata! ;-) citav look je presladak kao i ti :*

    ReplyDelete

Follow Une autre chose on Instagram